Nak Hilangkan Masalah Buasir, Berak Berdarah, Sembelit?

Hilangkan SEMBELIT, BERAK BERDARAH &  BUASIR atau Wang Anda Kami Kembalikan 100%!

Tonton Video Ini Dulu!sembelit.

Hilangkan Berak BerdarahBuasir dan  Sembelit anda Dengan Segera. 


Berikan saya 3 minit sahaja untuk kongsikan kepada anda

7 kisah mereka yang sembuh Sembelit & Berak Berdarah dalam tempoh yang singkat.

Disclaimer: The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

Untuk penyelesaian segera, mohon pilih 3 pakej ini ;

KEMATIAN Disebabkan Jangkitan Kuman Akibat SEMBELIT. sembelit

Lihat, Najis Terpaksa Dikeluarkan Melalui Proses Pembedahan Akibat Najis Terlalu Keras dan Tidak Berupaya Membuang Air Besar Secara Normal.

Nabi Muhammad SAW bersabda:

Perut adalah tempat bermula pelbagai penyakitSembelit.

(Hadis Riwayat Muslim)

Setelah mengamalkan Green Fit setiap hari, kini saya tiada masalah buang air, pening kepala dan badan berbau. Buang air besar pun lebih mudah & badan lebih bertenaga serta terasa ringan bila buat kerja.Yang bestnya berat badan kekal maintain walaupun tak sempat bersenam...Syukur Alhamdulillah
Najib Asaddok
Saya seorang ibu kepada 3 orang anak. Sejak bersalin saya alami masalah Sembelit, Buasir & Berat Badan. Dalam seminggu cuma dapat buang air besar 3 kali jer... Alhamdulillah lepas amalkan Greenfit saya dapat atasi masalah Sembelit. Kulit pun jadi lebih licin dan berat badan turun 3kg lepas amalkan 3 kotak Greenfit.
Nurul Iyzah
Guru / 31 Tahun
Mulanya memang susah nak percaya, tapi nak try jugak. Alhamdulillah memang sangat berkesan dalam pembuangan air besar. Kalau dulu 2-3 hari baru dapat membuang itu pun sangat seksa, kadang-kadang sampai berdarah-darah.Lepas guna Green Fit Avail ni tiada lagi masalah sembelit ni. Saya dapat atasi SEMBELIT 100% sekarang.
Qis Tina
Suri Rumah / 29 Tahun
Badan saya ringan sejak minum Green Fit. Rasa Fit je badan ni. Berat badan saya turun 4kg, minggu lepas saya timbang.
Nurul Nadia Abdullah
Usahawan / 27 tahun
Whatsapp/SMS - +6013.211.4728

Nabi Muhammad SAW bersabda:

Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan ” 

(Riwayat ad-Dailami)

 Atasi Sembelit & Berak Berdarah  SEKARANG!

  • SEMBELIT

Masalah bila mana anda tidak kerap buang air besar setiap hari.

Ada yang terjadi sembelit ini apabila anda tidak membuang air besar

sehingga 3 ke 4 hari, Itu adalah kategori sembelit yang kritikal.

Namun jika sehari anda tidak berak atau buang air besar, 

ia dah dikategorikan sebagai sembelit.

Logiknya, sehari anda tidak makan sekali sahaja kan? Mesti paling minima 2 ke 3 kali makan dalam sehari.

  • BUASIR

Bila Sembelit tadi dibiarkan lama - kelamaan,  ianya melarat pula akan menjadi masalah BUASIR.

BUASIR ni pula terjadi pada dua keadaan, 

Pertama ialah buasir luar dan kedua ialah buasir dalaman.

Buasir dalaman dan luaran ini terjadi apabila najis yang diproses melalui saluran usus kecil dan seterusnya usus besar tadi kekurangan cecair dan ianya menyebabkan najis daripada makanan yang telah diproses itu menjadi keras apabila ianya disimpan terlalu lama.

Lagi lama najis tersimpan di dalam usus besar(bermaksud anda tidak berak melebihi 12Jam),

Lagi banyak kandungan cecair akan hilang dari najis tersebut dan menyebabkan najis keras. Apabila najis keras, ianya akan menyebabkan tekanan pada Anus iaitu Dubur atau Rektum yang terletak pada penghujung saluran usus anda. Tekanan tersebut menyebabkan otot rektum lemah dan terkeluar.

  • BERAK BERDARAH

Berak berdarah pula adalah terdiri dari dua petanda,

iaitu anda sah mengalami masalah buasir, dan kedua kebarangkalian 

ianya adalah simptom kanser usus. 

Berak berdarah adalah disebabkan oleh bahagian dubur yang luka akibat dari najis yang terlalu keras tadi. 

Apabila otot pada rektum itu lemah akan menyebabkan ianya mudah 

terluka, dan menyebabkan bakteria, kuman menjangkiti bahagian luka tersebut dan akan menyebabkan luka yang lebih besar lagi.

Namun berak berdarah ini secara terperincinya adalah disebabkan 8 perkara berikut :

Whatsapp/SMS - +6013.211.4728

Green Fit. Berkesan Dengan Pantas Membantu Masalah SEMBELIT Anda

Keistimewaan Greenfit

  •  Tidak Menyebabkan Sakit Perut Dan Cirit-Birit
  •   Ubat Sembelit Semulajadi.
  •  Melembutkan Najis Dan Menggalakkan Pergerakan Usus.
  •  Membantu Rawat Buasir.

 Kandungan Green Fit

Sebahagian Kandungan Greenfit
  • Terdiri Daripada 9 Jenis 100% Bahan Herba Semulajadi 

  • Tidak Mengandungi Genetically Modified Organism(GMO).

Jaminan Greenfit Ini 100% Selamat Untuk Digunakan

REG NO. : PLF-1845-2120-10

MS 1500:2009 1 018-11/2006

  • Mendapat Sijil Analisa Produk daripada Makmal yang diperbaharui setiap tahun, di yakini HALAL serta dijamin berkesan. Anda tidak perlu was-was untuk menggunakannya. Sembelit.
  • Hanya semudah SHAKE dan MINUM sahaja dalam masa kurang dari 24 jam anda boleh rasai perubahan tanpa kesan sampingan. Sembelit.
  • Green Fit AVAIL merupakan produk yang diformulasikan daripada kandungan bahan 100% dari bahansemulajadi di mana bahan utamanya adalah Lignin(Serat Kelapa Sawit)Sembelit.
  • Selain bahan utama yang berkualiti dan premium, proses pengeluaran yang rumit dengan kawalan mutuproduk di kawal rapi bagi menjaga keberkesanan dan kualiti produk sampai kepada anda. Sembelit.
  • 99.99% pengguna berikan 5 bintang pada Green Fit AVAIL selepas merasai kenikmatan minuman Nutrisi yang enak ini. Sembelit.

Green Fit Dalam Keratan Akhbar

Berapakah  Pelaburan Untuk Dapatkan Greenfit?

Atasi sekarang masalah berak berdarah, buasir dan sembelit anda melalui kami di www.ubatsembelit.com.

Tawaran istimewa diskaun 10% jika anda

Wasap/Telegram kod <Berak Berdarah> ke +6013 211 4728.

Tawaran ini amat terhad.

Akan tamat dalam beberapa jam sahaja lagi selepas anda membaca tawaran ini.

Jangan biarkan masalah berak berdarah anda begitu sahaja.

Atasi Buasir dan Sembelit anda sekarang sebelum ianya lebih kritikal, lebih parah.

Dapatkan tawaran istimewa ini sekarang di www.ubatsembelit.com embelit.

Risiko Anda Kami 'Lindungi'...

 Cuba Green Fit ini 100% tiada risiko. Jaminan 27-hari 100% wang dikembalikan. Atas izin ALLAH Saya berani jamin Green Fit ini berkesan melegakan sembelit dan buasir anda. Jika selepas guna Green Fit ini, anda rasa tiada perubahan, anda rasa masalah sembelit anda berterusan, saya tidak layak simpan duit anda.

Hanya maklumkan kepada kami dan kami akan pulangkan wang anda segera tanpa banyak soal. Dan anda boleh simpan Green Fit itu atau berikan kepada sesiapa yang sesuai.

Anda ada 27 hari untuk cuba Green Fit ini tanpa risiko.


Whatsapp/SMS - +6013.211.4728

P.S – Produk ini hanya dijual secara online sahaja. Kami tidak mengedarkan produk ini diluar bagi mengelakkan produk tiruan. Sembelit. Sembelit. Sembelit. Sembelit. Sembelit.

P.S.S – Kami akan pos produk anda menggunakan pos laju. Ambil masa 2-3 hari untuk sampai ke rumah anda. Jangan risau, kami jamin produk akan sampai di tangan anda. Jika tidak, kami akan membayar ganti rugi dan pampasan selain memulangkan kembali wang anda. 

P.S.S.S – Mungkin ini kali terakhir anda jumpa ramuan yang betul-betul dapat bantu anda selesaikan masalah sembelit anda. 

P.S.S.S.S – WhatsApp segera sebelum masalah sembelit anda semakin teruk dan menjadi buasir. Beri peluang kepada diri anda untuk hidup dengan tenang tanpa rasa rimas dan tak selesa dicucuk-cucuk.

 

Demi Kesihatan Anda,

Mohammad Suhaili Kasmat

Whatsapp/SMS - +6013.211.4728

Tekan butang “Like” dan komen di bawah :


Privacy Policy

This privacy policy sets out how Eskay Sites Enterprise uses and protects any information that you give Eskay Sites Enterprise when you use this website.

Eskay Sites Enterprise is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement.

Eskay Sites Enterprise may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name and job title
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us.

You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at [email protected]

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please write to Avail Beauty. No 16, Jalan Universiti, 86400 Parit Raja, Batu Pahat, Johor.

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

Disclaimer

The information contained in this website is for general information purposes only. The information is provided by Ubat Sembelit and while we endeavour to keep the information up to date and correct, we make no representations or warranties of any kind, express or implied, about the completeness, accuracy, reliability, suitability or availability with respect to the website or the information, products, services, or related graphics contained on the website for any purpose. Any reliance you place on such information is therefore strictly at your own risk.

In no event will we be liable for any loss or damage including without limitation, indirect or consequential loss or damage, or any loss or damage whatsoever arising from loss of data or profits arising out of, or in connection with, the use of this website.

Through this website you are able to link to other websites which are not under the control of Ubat Sembelit. We have no control over the nature, content and availability of those sites. The inclusion of any links does not necessarily imply a recommendation or endorse the views expressed within them.

Every effort is made to keep the website up and running smoothly. However, Ubat Sembelit takes no responsibility for, and will not be liable for, the website being temporarily unavailable due to technical issues beyond our control.

Terms Of Service

Welcome to our website. If you continue to browse and use this website, you are agreeing to comply with and be bound by the following terms and conditions of use, which together with our privacy policy govern Eskay Sites Enterprise's relationship with you in relation to this website. If you disagree with any part of these terms and conditions, please do not use our website.

The term 'Eskay Sites Enterprise' or 'us' or 'we' refers to the owner of the website whose registered office is Avail Beauty. No 16, Jalan Universiti, 86400 Parit Raja, Batu Pahat, Johor. The term 'you' refers to the user or viewer of our website.

The use of this website is subject to the following terms of use:

  • The content of the pages of this website is for your general information and use only. It is subject to change without notice.
  • Neither we nor any third parties provide any warranty or guarantee as to the accuracy, timeliness, performance, completeness or suitability of the information and materials found or offered on this website for any particular purpose. You acknowledge that such information and materials may contain inaccuracies or errors and we expressly exclude liability for any such inaccuracies or errors to the fullest extent permitted by law.
  • Your use of any information or materials on this website is entirely at your own risk, for which we shall not be liable. It shall be your own responsibility to ensure that any products, services or information available through this website meet your specific requirements.
  • This website contains material which is owned by or licensed to us. This material includes, but is not limited to, the design, layout, look, appearance and graphics. Reproduction is prohibited other than in accordance with the copyright notice, which forms part of these terms and conditions.
  • All trademarks reproduced in this website, which are not the property of, or licensed to the operator, are acknowledged on the website.
  • Unauthorised use of this website may give rise to a claim for damages and/or be a criminal offence.
  • From time to time, this website may also include links to other websites. These links are provided for your convenience to provide further information. They do not signify that we endorse the website(s). We have no responsibility for the content of the linked website(s).
  • Your use of this website and any dispute arising out of such use of the website is subject to the laws of Malaysia.

Copyright 2015 -  www.UbatSembelit.Com |   All Rights Reserved

Share This
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